22. nov, 2016

Lite uppdatering

Vi har varit en runda i Växsjö på utställning  Garbo blev 9 månader den dagen premiär i juniorklass ,känns skönt att lämna valpklass  har  tränat tillräckligt där ;) .

Garbo fick excellent ck bara där var jag sååå nöjd sen fick jag hjälp av Rebecka  (som har Grus Garbos bror) i bästa tik ,för Diva fick också excellent ck .

Diva blev fjärde bästa tik med R-cacib och sen fattade jag inte förränn efteråt att Garbo fick R-cert :) hon placerades efter Diva , jättekul tyckte jag iallaall fast det inte är något att ha.

Ymer fick excellent ck placerade inte sig i bästa hanhundsklass  men enligt mig och Karin var han jätteduktig stod stilla som en klippa när han skulle ,uppförde sig väldigt bra KUL :)

13 november var vi på Malmö valp Garbo vann sin klass med Hp ,vi höll på att bryta benen på parkeringen glashalt och inte alls trevligt att ha utställningen på Flyinge i ridhus .

Nu är det lugnt ett tag med utflykter, långa promenader lite blandad träning får det bli här hemma och planering inför 2017.

Dela den här sidan