24. dec, 2020

God Jul

Nu är det jul igen känns inte som det var ett år sedan vi körde till Dalarna för att para Yara, tiden går fort när man har roligt heter det ju.

Det har varit både roligt och jobbigt med 2020 ett konstigt  år kan man lugnt påstå , Jul-kullen anlände den 20 februari vilket var väldigt positivt. Vi har fått lära känna så många nya människor som gör allt för sina prickar vilket glädjer mig , en 6 månaders träff har vi haft där alla kom även pappa Pacy. 

Rudolf har gått kurser valp lydnad och nu kör vi rallylydnad agility, vi har även lyckats prova på 2 valputställningar. Detta har gett mig mycket glädje i år att få träna tillsammans med honom , han är så positiv och framåt.

Mamma Yara flyttade till Bo och Bodil i Danmark vilket var jobbigt men kändes ändå som rätt beslut , vi har väldigt bra kontakt och jag får ofta höra att hon är Köpenhamns vackraste dalmatiner:)

De tråkiga sakerna som hänt lägger vi bakom oss och ser fram på nästa år istället, 2021 ska det bli valpar på Garbo om allt går enligt planerna. Parning någongång februari-april med hanen Nocco information hittar ni under planerad kull. 

Jul-kullen ska röntgas HD ED under våren sen ska vi även träffas och göra BPH i april en kul och spännande vår att se framemot.

Ett stort tack till alla valpköpare som tar hand om era prickar så bra :)

Vi önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År !

Dela den här sidan