23. jan, 2021

Januari och snö

Nytt år och nya möjligheter :)

Önska var på besök en runda vi passade på att ta några bilder kul att se hon utvecklas , Josefin sköter om henne väldigt bra. Både Önska och Rudolf  påminner så mycket om Yara både till sättet och i utseendet särkilt huvud uttryck, självklart finns Pacy också med i det hela "alltet".

Rudolf och jag har fått ta en ofrivillig paus i träningen han har fått en muskelskada i låret som  upptäcktes för en månad sen , så nu är det koppelpromenader och laserbehandling.  Vi  jobbar  på att det ska bli bra så Rudolf kan  ut i skogen och träna på att gå sakta i blåbärsris tydligen lika bra som rehab i trask.

Inget löp ännu på Garbo ,det känns som det är enorm efterfrågan på valp kommer flera mail per vecka. Det är roligt att så många är intresserade av valp och  det verkar som det är ett genomtänkt beslut i de flesta fallen.

Ni som letar efter en ny prickig familjemedlem tänk på att vara ute i väldigt god tid och besök en kennel och bilda er en egen uppfattning av hundarna och uppfödaren, för min del är det viktigt att allt känns rätt för alla inblandade. 

Dela den här sidan